Ryst din krop :o)

Morgenstund har guld i mund …… – min morgen har mere uld i mund, stive lemmer og en krop som er svær at drive igang. 

Det eneste som hjælper, er bevægelse og udstrækning. Så løsner affaldsstofferne sig fra mine led. Yin Yoga er godt, gå ture også. 

Jeg forestiller mig altid, at affaldsstofferne flyder med blodet og lander i de affaldsskakte, vi nu er beriget med. Men nogle gange så gider jeg bare ikke. Jeg ved godt, at det er dumt – men jeg gider bare ikke “😅

Så er det jo skønt at der findes støtte fra kvinden bag Qoya.love. Hun arbejder med dans og bevægelse på den fineste og mest uhøjtidelige måde.

Hun har lagt et gratis 10 dages forløb ud på nettet. Man behøver faktisk ikke at signe op – man kan bare scrolle ned og trykke på den dag, man ønsker at se.

Jeg elsker især Dag 1, hvor man ryster alle sine led.

Det er en forunderlig følelse og min krop koger bagefter af varme og liv. Uanset hvor mørkt mit humør kan være inden, så er jeg altid i bedre humør bagefter.

Jeg har udfordret mig yderligere.

Rystedansen udfører jeg ligesom vi er skabt – a la natura.

Foran spejlet på badeværelset. 

Ja, jeg ser på……

Jeg siger bare – når man er 50 år, så er der bevægelse i huden også.

En sidegevinst har været, at jeg har vænnet mig til at se min krop helt som den er. Altså i de værst tænkelige stillinger og situationer. Intet kan overraske mig længere.

Det føles som en lettelse, at det nyttesløst at suge maven ind. Jeg kan med ro kigge mig i øjnene og udtrykke min respekt. Jeg gør noget rigtig godt for min krop og det gør mig glad.

Dag 2 i programmet er eminent til skulder og nakke smerter. De smerter vi får, når vi bærer for meget på vores skuldre. Når vi ikke helt synes, vi er vigtige nok til at vælge andet fra og bruge tiden på os selv. Det man kunne kalde – ikke at være vores egen bedste ven.

Øvelsernes på dag 2 er rolige, blide og skuldre og nakke føles smidige og åbne bagefter.

Jeg har lavet dem begge hundrevis af gange.

Det tager mellem 3 og 5 minutter.

Prøv det – giv hende en chance.

Jeg vil garantere, at du får en skøn oplevelse.

God ryste tur “❤️

Nicooline Flor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *