MelaleucaMelaleuca
(Tea Tree)

Egne erfaringer har vist markant virkning på:

  • Herpes
  • Eksem
  • Udslet
  • Insektstik
  • Bumser
  • Svamp
  • Røde babynumser
  • Små sår og rifter

 

80 % af voksne i den danske befolkning har Herpesvirus i kroppen. Nogle kender det som forkølelsessår, andre som sår inde i munden. De fleste mærker ikke så meget til det, men en sådan en virus kan få godt fat. I know now!

Lægerne mener, at det var en sådan virus der vandrede i hals og ører på mig og sprang begge mine trommehinder i løbet af 24 timer.

Jeg blev først behandlet med penicillin. Ingen virkning. Derefter med medicin for herpes. Ingen virkning ud over kvalme. Efterfølgende forklaret, at herpesvirus kun kan slås ned med medicin, hvis man påbegynder behandling indenfor de første 2 døgn og den frist var jo overskredet. 

Svaret fra egen læge og øre-næse-og hals specialisten blev  “Det må brænde ud af sig selv – virus kan vi ikke gøre noget ved. Tålmodighed – det kan tage 2-3 mdr før din hørelse bliver normal igen”

Jeg var noget desperat. Smerter fra mine Dumbo store ører var “øredøvende”. Væsken flød dagen lang. Kunne intet høre. Væv i mund og hals var rødt, hævet og med smertefulde blister. (Ja – lad os nu bare tage de grimme detaljer her til formiddagskaffen. Der var en grund til at jeg holdt mig hjemme på matriklen) 

Først efter 14 dage, faldt det mig ind at overveje, om mit nye bekendtskab kunne lindre – olierne. Jeg tog nørdehatten på og læste nettet tyndt. Bedste bud var Melaleuca (Tea tree). 

Naturlig desinfektion, udsletter parasitter, svamp, mug og skimmel. Neutraliserer gift i myggestik, renser små sår, bumser, udslet etc. 

Eftersom DōTERRAs tea tree olie er så ren, at den må indtages, lavede jeg min egen behandlingsplan. Lagde lidt melalecucaolie blandet med lavendel i øregangen hver time. Lavendel beroliger huden. 

Jeg skyllede munden med Melaleuca opløst med vand og duppede den rene olie på de større blister.

Efter 4 timer stoppede ørerne med at flyde. Blisterne var væk næste dag. Smerten i ørerne markant reduceret og mine Dumboører var nu almindelig størrelse og alm hudfarvede.

De næste dage lagde jeg olien i ørerne 4 gange dagligt. 

Tjek ved ørelægen en uge efter Melaleucabehandlingen lød : ”En imponerende forandring”

Han oplyste, at der nu kun var lidt væske tilbage og det helede fint. Hans slut bemærkning var “Bliv ved med olierne. Det er jo ikke noget vi bruger eller må anbefale, men det virker tydeligvis. Så bliv ved”

Det føles nærmest mirakuløst at kunne behandle sig med noget, som kroppen bare tager imod. Ingen bivirkning. Ingen kemi. Men det er jo ikke et mirakel – det er bare det naturen kan. 

Planteceller ligner vi menneskers celler og de taler sammen uden støj. De gjorde det for flere tusinde år siden – det er måske bare for enkelt til at vi kan tro det i vores intelligente samfund.

Vanen tro inspirerede det til at afprøve olien på andre i mit nærmiljø, og jeg kan igen kun sige – resultater ALLE steder. 

Bumser svinder ind, myggestik HELT væk, udslet som har boet på kroppen i uger – helt væk efter 2 dage.

 

Jeg er stadig begejstret og tæt på ekstatisk. Har du lyst til at vide mere – så ved du hvor jeg er. 

 

Kærligst

Nicooline Flor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *