LLV – Lifelong Vitality kosttilskud

“Du skal prøve LLV – Life Long Vitality. Det er fantastisk. Du får energi, ledsmerter forsvinder – det er magi!”

Det var ordene.

Ord fulde af begejstring som mødte mig som ny bruger af dōTERRAs produkter.

Jeg reagerede som altid med et løftet øjenbryn. “Rolig nu!”

Nu er det mig som siger dem. Med stor begejstring endda.

Jeg skal nok fortælle hvorfor, men først, se lige hvad mødet med de rene kemifrie essentielle olier har gjort ved min, lad os være ærlige, ALDRENDE hud :o)

Done my best. Ikke den store fotograf men begge er taget med samme iPhone foran spejlet i mit badeværelse. Photoshop har jeg ikke lært endnu ;o)

Som du kan se er der to ting som især har ændret sig.

 • Mine vertikale panderynker er simpelthen forsvundet.
 • Andre rynker er jævnet mere ud.
 • Mine leverpletter er forduftet

Jeg har bedt en kosmetolog om at se på dem. Hendes svar var 

“Mht fotos er det svært at vurdere realistisk ift at lyset er meget forskelligt. Dvs. skyggerne kan fremhæve linierne som værende dybere. Når det er sagt, så er det tydeligt at et eller andet er sket. Jeg tænker der er sket noget ift din krop som har optimeret optag af næringsstoffer og dermed bedre ‘beautyfood’ for din hud. Olierne tror jeg har været medvirkende. Olier som citron, appelsin og neroli virker lysnende på huden”

Hun har også set mit fine ansigt in real life og forandringen var ikke kun lyseffekt 😉 

 

Ud over at indtage LLV har jeg lavet min egen ansigtsolie. 

Ikke med citrusolier som kosmetologen foreslår, men bestående af 

 • Mandelolie med Melaleuca (infektionsdæmpende)
 • Frankincense (regenererende, mindsker ar og pigmentfejl) 
 • Lavendel (beroligende)

LLV – Life Long Vitalitys virkninger på mit krop:

 • Huden ser mere næret ud, rynker er mindsket og pigmentpletter er tæt på væk
 • Jeg har fået mærkbart mere energi
 • Mine ledsmerter er tæt på være helt væk

Man siger “Du er hvad du spiser.” 

Jeg har virkelig spist sundt og omhyggeligt i årevis. Økologisk, vitaminrigt, olierigt….. og det har hjulpet i forhold til hvor syg jeg har været. Men intet har haft den effekt som jeg oplever lige nu.

Mine autoimmune lidelse har i årevis bevirket, at jeg har haft ondt i kroppen mere eller mindre konstant. Jeg har derfor, hvis jeg har skullet ud af huset været nødsaget til at tage smertestillende medicin. Det gør jeg ikke lige nu.

Jeg kravler ikke ud af sengen om morgenen længere. 

Min følelse af at have energi er steget. Jeg skal ikke hvile i løbet af dagen i samme omfang.

Jeg får at vide at jeg ser bedre ud og virker mere glad og energisk af mennesker omkring mig.

Hvordan kan jeg vide det er LLV som bevirker det? 

Tja – jeg tænkte for 3 uger siden, at nu havde min krop fået et boost af vitaminer og olierne, så jeg holdte simpelthen en pause…… det var dumt. 

Efter 14 dage var smerterne tilbage og mine vertikale rynker i panden på vej tilbage. Så jeg er tilbage på kosttilskud og alt blev godt igen efter få dage.

Så vi er ikke hvad vi spiser men hvad vi optager!

Min krop optager tydeligvis ikke nok af de kosttilskud jeg ellers har taget eller den dejlige mad jeg laver til den.

Jeg har i tidligere opslag forklaret hvorfor essentielle olier optages så let af kroppen og her har jeg mit eget lille bevis. 

Udover mine egne observationer, så har jeg i mit netværk flere som indtager LLV og på forskellig vis har de samme oplevelse. Jeg hører mest om den øgede energi og smerter som mindskes eller forsvinder.

Min teenagedatter har taget dem i en periode i halv dosis, hvor hun beskrev at hun fik det rart af det. Følte hendes krop var roligere indeni. Hun har også holdt pause og har nu igen efterspurgt dem. 

SÅ – vi er overbevist.

Nederst på siden finder du et link, hvor en amerikansk smertesygeplejerske lige som jeg, via egen krop har oplevet virkningen af LLV. Hun lider af endometriose som er en smertefuld lidelse som mange kvinder døjer med. 

Hun fortæller hvordan hun er blevet smertefri og i dag er optaget af hvordan LLV kan hjælpe de patienter hun dagligt er i kontakt med. Hun har derfor fordybet sig i de enkelte komponenter i de tre kosttilskud hvis du har lyst til en mere nørdet beskrivelse ;O)

Helt kort så består LLV af 3 kosttilskud. 

ALPHA CRS+

 

Naturlige botaniske ekstrakter, der understøtter sund cellefunktion med vigtige metabolske faktorer med betydning for celleenergi

xEO Mega


Omega-fedtsyrer hjælper med 
at 
støtte led-, hjerte- og hjernesundhed og understøtter en sund immunfunktion.

Microplex VMz

 

Vitaminer og mineraler, essentielle antioxidant vitaminer A, C og E.

 Et energikompleks af B-vitaminer, 800 IE vitamin D samt vigtige mineraler til stofskifte og de essentielle knoglenæringsstoffer calcium, magnesium og zink. *

I vores kultur har vi overvejende fokus på at fjerne problemer som opstår.

Meget medicin og kosttilskud er derfor skabt med et mål om at løse ét problem. Meget forenklet – man finder eksempelvis det manglende vitamin i en appelsinskal. Man isolerer vitaminet fra appelsinens øvrige komponenter og laver det til en pille. 

I dōTERRA har man begrebet “Fuldt spektrum”

Det er et simpelt koncept, der i det væsentlige betyder at drage fordel af, hvad Mother Nature har leveret uden at adskille et vitamin fra resten af produktet. Det vil sige, hvis der i eksempelvis appelsinskal findes et enzym eller vitamin som vi har behov for, så vælger man i stedet helheden så appelsinskallens samlede kemi overføres og ikke kun det vitamin eller enzym som man har behov for. 

I virkeligheden ved ingen jo med sikkerhed hvad en adskillelse af et vitamin eller enzym gør ved vitaminet når det er adskilt fra sit naturlige miljø og dermed heller ikke det fulde overblik over virkningen af medikamentet, når det rammer vores krop. 

Dette tema har været en stor diskussionsfaktor med min lægemand og lægevenner. Lægeverdenen vil jo gerne, at der er BEVIS for at det virker. 

Vi kan bevise at olierne er brugt mindst 7000 år tilbage, samt andre lande bruger dem som en naturlig del af deres sundhedstilbud. Så min påstand vil være, at det er den smukkeste og sandeste form for bevis. Praksis. Praksis er i min optik det største bevis.

Jeg kunne ønske mig en snak om al den medicin som blev godkendt og senere viste sig efter måneder/års brug at have bivirkninger. Nogle gange fatale. Jeg fik medicin da jeg fødte mit første barn. Lægerne mente jeg tog fejl da min fornemmelse var at det gik i mælken og gjorde mit barn utilpas. Medicinen var godkendt til ammende kvinder. Jeg stoppede med at amme og mit barn fik det bedre. Et tilfælde sagde lægerne. Et år efter blev produktet ændret til “må ikke bruges under amning”. Jeg tænker, at praksis har vist producenten at medicinen havde bivirkninger. 

Jeg er IKKE imod medicin – jeg er for at lytte til kroppen og lade den være den klogest. Jeg er for at bruge vores fornuft, nysgerrighed og interesse. Jeg er især for at bruge hele verdens erfaringer.

Jeg elsker olierne. Det ved du nok nu. Jeg ser og hører hver dag hvad de gør for mig, min familie og mennesker omkring mig.

Jeg elsker især, at det er noget som du og jeg selv kan undersøge, benytte og lindre med, uden at der er en læge eller behandler som “ved bedst”. 

I min optik så ved kroppen bedst og olierne understøtter alt det vores krop kan.

Er du nysgerrig så kontakt mig og sig frem hvad du vil vide mere om. 

Olierne er kærlige og til for at deles. 

Sådan er det bare.

Kærligst Nicooline Flor

4 thoughts on “LLV – Lifelong Vitality kosttilskud

 1. Hvor lyder det bare fantastisk!
  SKØNT for dig!
  Og TAK for at du har taget dig tiden til at dele så fint og indlevende med os andre.
  Varm hilsen
  Malika K.

 2. Tak for al den viden vil du fortælle hvor mange dråber af hver og hvor meget olie du bruger til din ansigtsolie kærlig hilsen Anna

  • Hej Anna – cirka 25-30 dråber til en 30 ml flaske synes jeg er passende. Jeg skifter tit indhold alt efter hvad min hud “fortæller”. Har jeg flere olier så mindsker jeg mængden af hver enkelt så det passer med de ca 25-30 dråber 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *