Skal du bygge?

Har du en selvstændig i maven? 

En drøm om at kunne tjene penge helt i dit eget tempo og på en måde som passer til dig? 

En drøm om samtidig at sprede et kærligt og støttende budskab for andre?

Så læs med her.

Jeg er Wellness Advocate – bygger.

Jeg startede som kunde i dōTERRA, men ret hurtigt stod det klart for mig at disse olier, deres dufte, virkninger og budskab, ikke alene skulle komme mig tilgode. De skulle deles med mennesker omkring mig. Det har jeg gjort med de vildeste resultater. At min passion for olierne samtidig kunne skabe en indtægt har overrasket mig. Jeg føler mig taknemmelig, forundret og dybt tilfreds.

Jeg er begejstret for dōTERRAs forretningsmæssige model, deres ansvarlighed i forhold til verden som helhed og deres ambitioner ift at skabe produkter, som kvalitetsmæssigt er helt i top.

At være Wellness Advocate – bygger betyder, at jeg for dōTERRA stiller mig til rådighed overfor de kunder og byggere som signer op under mig.

Det vil sige at du og andre kan henvende Jer til mig og forvente at blive oplyst, støttet og guidet ift olierne og dōTERRAs andre produkter.

Derudover tilbyder jeg at være din mentor. Støtte dig i din proces, guide dig til at gå de skridt som skal til, for at du når dit mål. 

Det koster dig ikke noget – det er helt gratis. 

Så er du som jeg begejstret for essentielle olier eller går du med drømmen om at starte din egen business, så er dette en smuk vej.

Som Wellness Advocate investerer du kr. 1150 i din business pr. måned som består af produkter efter eget valg, som du tester, bruger, måske fremvisning eller sælger videre.  

Thats it. 

Derudover får du

  • Mig som mentor
  • En hjemmeside hvor dine kunder kan enrolle og købe produkter
  • Lagerfaciliteter i Holland som tager sig af dine kunder for dig
  • Dansk kundeservice som hjælper med alt mellem 14-22 i hverdage
  • Et fagfællesskab med hundrevis brugere i TEAM LAVT GÆRDE
  • Tilbud om deltagelse i workshops for byggere 
  • Tilbud om workshops for dig og dine kunder så de kan lære om produkterne.

Billigere og lettere får du ikke din egen virksomhed.

Du kan lave en stor business

Du kan lade andre bygge under dig og se hvad tiden bringer.

Du kan have en lille gruppe kunder som du hjælper og på den måde tjener dit eget olieforbrug ind. 

Du bestemmer, fordi det er din forretning – og jeg guider dig.

Det skal føles godt, det skal være let og det skal være sjovt.

Team Lavt Gærde er stiftet af Christine Eilvig. Hun er business kvinde, spirituel coach, inspirator og en helt masse andet godt. 

Så har du lysten til at prøve noget nyt, elsker du som jeg naturens gaver og skulle du have lyst til at blive en del af dette fællesskab – så kontakt mig og jeg vil fortælle dig mere og hjælpe dig igang med eventyret.

Jeg vil anbefale, at du hører Christine Eilvigs video – “Det fine ved Network marketing” – det vil oplyse dig om, hvad dette job kan give dig – og ingen kan beskrive det bedre end hun.

Kærligst Nicooline Flor ❤️